Raiffeisenbank

Raiffeisenbank a.s. je významným českým bankovním ústavem, nabízejícím velké množství bankovních služeb pro soukromé osoby i podnikatele. Banka spadá pod velkou rakouskou finanční skupinu Raiffeisen.

Nabídka produktů pro fyzické osoby zahrnuje běžné účty, půjčky, kreditní karty, spořicí účty, hypotéky, stavební spoření a termínované vklady.

Běžný účet Raiffeisenbank

Běžný účet Raiffeisenbank eKonto je k dispozici ve variantách eKonto KOMPLET, eKonto SMART a eKonto STUDENT PREMIUM. Každý z nich je určen pro specifickou skupinu klientů a nabízí řadu výhod.

Klasickým běžným účtem pro dospělé osoby je eKonto SMART, který je při aktivním využívání zdarma. Výběry hotovosti ze všech tuzemských bankomatů jsou zdarma, výhodou je také možnost přečerpání účtu do limitu 1 000 Kč.

Kontokorent Raiffeisenbank

Kontokorentní úvěr představuje jednu z forem rychlé bankovní půjčky. Lze jej zřídit k běžnému účtu Raiffeisenbank, a to až do 150 000 Kč a splatností 1 rok.

Hypotéka Raiffeisenbank

Klasická účelová hypotéka od Raiffeisenbank je určená na stavbu, koupi nebo rekonstrukci nemovitosti či jiné potřeby týkající se bydlení. Je poskytována ve výši 70, 80 nebo 90 % LTV.

Vyřízení i vedení hypotečního úvěru je u Raiffeisenbank zdarma. Vyhodnocení žádosti je rychlé, zpravidla netrvá déle než 3 dny.

Půjčka Raiffeisenbank

Neúčelový spotřebitelský úvěr od Raiffeisenbank je k dispozici až do výše 700 000 Kč bez poplatku za vyřízení a vedení. Doba splatnosti Raiffeisenbank půjčky je od 6 měsíců do 8 let, výhodou je možnost dosáhnout na bonusovou úrokovou sazbu při splnění určitých podmínek.

Spořicí účet Raiffeisenbank

Spořicí účty jsou oblíbenou formou spoření zejména proto, že peníze jsou neustále k dispozici. Raiffeisenbank nabízí spořicí účet pro klienty s i bez běžného účtu, přičemž ti s běžným účtem získávají výhodnější úročení.

Raiffeisenbank ke spořicímu účtu poskytuje službu Inteligentní spoření, prostřednictvím níž lze automaticky převádět peníze z běžného účtu na spořicí účet.

Stavební spoření Raiffeisenbank

Stavební spoření je jedním z nejoblíbenější způsobů, jak si našetřit na vlastní bydlení. Výhodou je roční příspěvek od státu ve výši 2 000 Kč a také výhodnější úrokové sazby, než nabízí spořicí účty.

Peníze ze stavebního spoření lze využít na cokoliv, nicméně nejčastěji jimi bývá financováno právě bydlení.

Kontakt

Web: rb.cz
Tel.: 800 900 900
E-mail: info@rb.cz

Centrála
Hvězdova 1716/2b
140 78 Praha 4